Shunyi House / reMIX Studio

first_img Year:  ArchDaily CopyHouses•Beijing, China Projects 2014 Save this picture!© Xia Zhi+ 33 Share Area:  120 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/783016/shunyi-house-remix-studio Clipboard Architects: reMIX studio Area Area of this architecture project “COPY” “COPY” Shunyi House / reMIX Studio China CopyAbout this officereMIX studioOfficeFollowProductsSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesBeijingCasasShunyireMIXChinaPublished on March 03, 2016Cite: “Shunyi House / reMIX Studio” 02 Mar 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassGlassMitrexSolar GreenhouseLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsFaucetsDornbrachtKitchen Fittings – EnoWoodSculptformTimber Tongue and Groove CladdingMembranesEffisusFaçade Fire Weatherproofing Solutions in Design District Project LondonHanging LampsLouis PoulsenPendant Lights – KeglenBlinds / Mosquito Nets / CurtainsBANDALUXPleated ShadesEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWoodBlumer LehmannCNC Production for Wood ProjectsMaterials / Construction SystemsCaneplex DesignPoles – Tonkin BambooFibre Cement / ConcreteTegralFibre Cement Slate Roofing – Thrutone Endurance SmoothMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/783016/shunyi-house-remix-studio Clipboard Shunyi House / reMIX StudioSave this projectSaveShunyi House / reMIX Studio Houses Photographs Photographs:  Xia ZhiGeneral Contractor:Beijing jujianglvjian construction ltdCurtain Wall Contractor:Beijing ruibo construction companyGarden Area:200 sqmDesign Team:Chen Chen, Federico Ruberto, Nicola Saladino, Liu Yifu, Aniruddha Mukherjee, Xue Yang, Xu KuanxinCity:BeijingCountry:ChinaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Xia ZhiText description provided by the architects. The project is a renovation of a house of approximately 500 sqm originally divided in two floors and a basement, the extension of a villa of two screenwriter and their children located in Shunyi, Beijing. The initial client’s requirements were a volumetric expansion to accommodate new programs such as a double-height studio, a roof terrace, a kitchen garden, a projection room, and the transformation of the existing garden, needing to become an integral part of the building.Save this picture!© Xia ZhiThe intervention works as a unitary module internally composed of diverse levels of interconnection that operates as a montage, a juxtaposition and a progression of diverse spatial scales and characters.  The new volume is designed as a device of filtering environmental and programmatic factors, a spatial structure internally never secluding, never concluding but constantly modulating successive scalar sections through shadowy subtleties and diaphanous layerings. The space is rendered a unitary scene through the use of an intentionally reduced palette of materials. The material catalog is in fact condensed and composed just by a light metal structure, filtering aluminum louvers controlling shadows, transparencies and determining levels of privacy and finally a metal grid that works in combination with a resined white floor and a bamboo deck. Save this picture!© Xia ZhiThe seemingly uniform character of the intervention is in fact a narrative of continuously changing effects when explored and examined. From the garden to the top the gradual transformation of intensities -the modulation of lights, materials and colors- organizes a multiplicity of effect. Albeit reduced in type and fitting within an imposing diagrammatic organization the  series of spaces manage to transform in a passive but calculated repository of effects that exalts and receives the heterogeneous changing conditions of light and temperature throughout the day and the seasons. Save this picture!© Xia ZhiSave this picture!SectionSave this picture!© Xia ZhiThe occupants’ body is the living actor playing on a white stage of instantly mutating effects whilst the new volume with its newly defined connections become the bodily extension of the family-life, accommodating needs and forcing unexpected spatial relations to happen between the existing rooms and the new spaces. A series of mezzanines, balconies and roof terraces at various levels are linked by a continuous circulation, a bend of internal stairs and external ramps, interweaving in and around a glazed volume. The original structure, composed of two white boxes is then transformed into a dynamic system of interlaced and floating platforms that overlooking each other and opening in a sequence emphasizes the internal programmatic interdependencies. The existing roof decks that were originally idle due to poor accessibility are then activated becoming an integral part of the interior, a natural continuation at higher levels of the garden. The programmatic segregation of the house existing spaces is replaced by a more ambiguous spatial mix of activities with the new double-height volume hosting a varied activities such as reading, writing, debating, projecting to happen both autonomously and at unison on different levels. Save this picture!© Xia ZhiThe garden is also reconfigured to become an integrated part of the scheme, interacting with the new massing to create a coherent spatial experience. The planting strategy responds to the need of privacy typical of dense housing developments: bamboo, ivy and high herbals introduce semi-transparent screens that filter the views. At the same time the vegetation is organized into various layers that maximize the depth of the garden. The reflection pool on the east side of the new volume blends the architecture and its landscape through rich effects of reflection and refraction on the water. Diverse autochthonous plant-communities create a rich mix of natural textures, whilst requiring minimal maintenance.Save this picture!© Xia ZhiProject gallerySee allShow lessSalling Tower / Dorte Mandrup ArkitekterSelected ProjectsBackyard House / Joe Adsett ArchitectsSelected Projects Sharelast_img read more

All Saints Church Master Plan Construction Placed on Hold

first_img faithfernandez More » ShareTweetShare on Google+Pin on PinterestSend with WhatsApp,Virtual Schools PasadenaHomes Solve Community/Gov/Pub SafetyCitizen Service CenterPASADENA EVENTS & ACTIVITIES CALENDARClick here for Movie Showtimes Business News Make a comment EVENTS & ENTERTAINMENT | FOOD & DRINK | THE ARTS | REAL ESTATE | HOME & GARDEN | WELLNESS | SOCIAL SCENE | GETAWAYS | PARENTS & KIDS Subscribe 8 recommended0 commentsShareShareTweetSharePin it Community News Get our daily Pasadena newspaper in your email box. Free.Get all the latest Pasadena news, more than 10 fresh stories daily, 7 days a week at 7 a.m. Home of the Week: Unique Pasadena Home Located on Madeline Drive, Pasadena More Cool Stuff All Saints Church’s Master Plan construction plans have been placed on hold by the church’s Vestry, it was announced today by All Saints’ Rector Ed Bacon. The decision was reached by the governing board at its meeting on Tuesday, December 1st after months of consultation and prayerful consideration.Bacon named several reasons for the decision. Many years of planning reached the time for action just as the 2008 recession hit. Also, the City of Pasadena entitlement process turned into a much longer and much more expensive exercise than could have been forecast in advance. By the time the entitlements were approved, not only had construction costs risen significantly in the region, but the financial support base of the church’s major donors had changed significantly through the death or relocation of some whose help was critical to the project’s funding.All Saints’ worship and outreach participation remain vigorous as one of the most involved and committed congregations among Episcopal churches nationwide. Therefore, the need for expanded facilities for meetings, programs and pastoral care is as pressing today as ever. Also, the church’s historic leadership in community response to emerging needs remains energetic and vital. All Saints Church founded Union Station Homeless Services and the Day One resource for addressing alcohol and substance abuse – and incubating organizations to address community issues continues to bring its own demands for physical space. Combined with the space needs of the dynamic and expanding children and youth programs, All Saints remains committed to solving these challenges with an achievable plan for increased space and capacity for mission and ministry.To respond to these many needs and their space requirements the church will immediately appoint a task force to recommend next steps. Monies already donated for All Saints’ capital needs, and additional funds given for that purpose will continue to be kept separate and protected for the capital needs that inspired the gifts.In its action to realign the way the church addresses its pressing physical needs, the Vestry praised the energy and leadership of its rector, the Rev. Ed Bacon. “If a way could have been found to overcome the effects of the recession and prevent the years of delay in the city’s approval requirements, Ed Bacon would certainly have found it. The Vestry and the congregation owe our rector their highest praise,” said Bob Long, co-chair of the Building Project.For more information, visit http://www.allsaints-pas.org/.center_img Your email address will not be published. Required fields are marked * Pasadena’s ‘626 Day’ Aims to Celebrate City, Boost Local Economy Community News Name (required)  Mail (required) (not be published)  Website  Top of the News Faith & Religion News All Saints Church Master Plan Construction Placed on Hold From STAFF REPORTS Published on Thursday, December 3, 2015 | 5:23 pm First Heatwave Expected Next Week Pasadena Will Allow Vaccinated People to Go Without Masks in Most Settings Starting on Tuesday Herbeauty8 Celebrities Who’ve Lost Their FandomsHerbeautyHerbeautyHerbeautyA 74 Year Old Fitness Enthusiast Defies All Concept Of AgeHerbeautyHerbeautyHerbeauty5 Things To Avoid If You Want To Have Whiter TeethHerbeautyHerbeautyHerbeauty6 Strong Female TV Characters Who Deserve To Have A SpinoffHerbeautyHerbeautyHerbeauty6 Trends To Look Like A Bombshell And 6 To Forget AboutHerbeautyHerbeautyHerbeautyTips From A Professional Stylist On How To Look Stunning In 2020HerbeautyHerbeautylast_img read more